Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

Autómentő Budapest - Budapesti autómentés éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Budapest vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését. gyors autoszerviz Budapest

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen gépjárművek mentését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Budapest  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Budapest

Autómentés árak Budapest

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Budapesti gépjármű mentés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat Budapest Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Budapesti autómentés non-stop (30) 285 7558.