Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

I. kerületi autómentő 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés I. kerület környékén, megállapodás szerint akár országosan is biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentését. autovontatas I. kerület

Belföldön országosan elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat I. kerület

Autómentés árak I. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: I. kerületi autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat I. kerület Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett I. kerületi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.