Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

II. kerületi autómentő 0-24

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés II. kerület vonzáskörzetében, szükség esetén egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését. autovontatas II. kerület

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók elszállítását. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese II. kerület  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes II. kerület

Autómentés árak II. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: II. kerületi gépkocsimentési költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento II. kerület Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú II. kerületi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.