Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

III. kerületi autómentő 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés III. kerület régiójában, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését. Autómentő III. kerület

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók elszállítását. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal III. kerület  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes III. kerület

Autómentés árak III. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: III. kerületi mentesítés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat III. kerület Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó III. kerületi autómentés 0-24 (30) 285 7558.