Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

IV. kerületi autómentő non-stop

30/285-7558

Megfizethető autómentés IV. kerület régiójában, szükség esetén egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését. Autómentő IV. kerület

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik mentését. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat IV. kerület  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa IV. kerület

Autómentés árak IV. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: IV. kerületi gépjármű mentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely IV. kerület Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, versenyképes áron végzett IV. kerületi autómentés non-stop 30/285-7558.