Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

IX. kerületi autómentés 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés IX. kerület területén, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentését. gyors autoszerviz IX. kerület

Belföldi tréleres szállítás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott járművek mentését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Vállaljuk az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal IX. kerület  

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes IX. kerület

Autómentés árak IX. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: IX. kerületi gépjármű mentés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento IX. kerület Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, megfizethető IX. kerületi autómentés non-stop (30) 285 7558.