Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

V. kerületi autómentő non-stop

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés V. kerület környékén, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentését. Autómentő V. kerület

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a működésképtelen gépkocsik elszállítását. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentését és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat V. kerület  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat V. kerület

Autómentés árak V. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: V. kerületi mentesítés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento V. kerület Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett V. kerületi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.