Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

VI. kerületi autómentés 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés VI. kerület területén, megállapodás szerint akár országosan is biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését. automento csorlovel VI. kerület

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépjárművek mentesítését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

gepjarmuassistance  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes VI. kerület

Autómentés árak VI. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: VI. kerületi mentesítés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely VI. kerület Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes VI. kerületi autómentés non-stop 30/285-7558.