Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

VII. kerületi autómentés non-stop

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés VII. kerület környékén, bizonyos esetekben egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését. Autómentő VII. kerület

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott autók mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon végezzük! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elvégezzük az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat VII. kerület

Autómentés árak VII. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: VII. kerületi autómentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento VII. kerület Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes VII. kerületi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.