Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

VIII. kerületi autómentés 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés VIII. kerület környékén, szükség esetén egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentését. Autómentő VIII. kerület

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépjárművek mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

sarga angyal VIII. kerület  

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes VIII. kerület

Autómentés árak VIII. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: VIII. kerületi gépjármű mentés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely VIII. kerület Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvezményes VIII. kerületi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.