Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

X. kerületi autómentő 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés X. kerület környékén, megállapodás szerint akár egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését. gyors autoszerviz X. kerület

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek mentését. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is a X. kerületben.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük az üzemképtelen autók mentését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat X. kerület  

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento X. kerület

Autómentés árak X. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: X. kerületi autómentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely X. kerület Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvezményes X. kerületi autómentés non-stop (30) 285 7558.