Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

XI. kerületi autómentő non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés XI. kerület környékén, megegyezés alapján országosan is nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését. autovontatas XI. kerület

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen autók elszállítását. A rakomány sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elvégezzük az üzemképtelen autók mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás XI. kerület.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat XI. kerület  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento XI. kerület

Autómentés árak XI. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: XI. kerületi autómentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento XI. kerület Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, kedvezményes XI. kerületi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.