Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

XII. kerületi autómentés éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés XII. kerület régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált autók mentését. autovontatas XII. kerület

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a XII. kerületi műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

gepjarmuassistance  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes XII. kerület

Autómentés árak XII. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: XII. kerületi autómentés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento XII. kerület Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető XII. kerületi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.