Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

XIII. kerületi autómentés éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés XIII. kerület környékén, szükség esetén országosan is kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentését. gyors autoszerviz XIII. kerület

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autómentést rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon végezzük! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük a XIII. kerület területén is.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal XIII. kerület  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes XIII. kerület

Autómentés árak XIII. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: XIII. kerületi gépjármű mentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento XIII. kerület Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető XIII. kerületi autómentés non-stop 30/285-7558.