Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

XIV. kerületi autómentő 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés XIV. kerület vonzáskörzetében, szükség esetén egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését. gyors autoszerviz XIV. kerület

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépjárművek mentését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat XIV. kerület  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes XIV. kerület

Autómentés árak XIV. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: XIV. kerületi gépjármű mentés díjaink. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat XIV. kerület Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett XIV. kerületi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.