Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

XIX. kerületi autómentés 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Kispest vonzáskörzetében, megegyezés alapján országosan is biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentését. gyors autoszerviz XIX. kerület

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók elszállítását. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

sarga angyal XIX. kerület  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat XIX. kerület

Autómentés árak XIX. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: XIX. kerületi autómentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely XIX. kerület Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó XIX. kerületi autómentés 0-24 (30) 285 7558.