Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

XV. kerületi autómentés non-stop

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés XV. kerület környékén, bizonyos esetekben egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését. gyors autoszerviz XV. kerület

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen autók mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat XV. kerület  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

XV. kerületi bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes XV. kerület

Autómentés árak XV. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: XV. kerületi autómentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely XV. kerület Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvező árú XV. kerületi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.