Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

XVI. kerületi autómentés éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés XVI. kerület vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését. Autómentő XVI. kerület

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen autók elszállítását. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon végezzük! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük az üzemképtelen autók mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő XVI. kerületi biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

sarga angyal XVI. kerület  

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes XVI. kerület

Autómentés árak XVI. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: XVI. kerületi autómentés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat XVI. kerület Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető XVI. kerületi autómentés 0-24 30/285-7558.