Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

XVII. kerületi autómentő 0-24

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés XVII. kerület vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is nyújtjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését. automento csorlovel XVII. kerület

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen gépjárművek elszállítását. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon végezzük! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat XVII. kerület  

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes XVII. kerület

Autómentés árak XVII. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: XVII. kerületi gépkocsimentési árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento XVII. kerület Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, megfizethető XVII. kerületi autómentés 0-24 (30) 285 7558.