Autómentő Budapesten +36 30 285-7558

XVIII. kerületi autómentés 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés XVIII. kerület környékén, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését. gyors autoszerviz XVIII. kerület

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás Pesterzsébeten.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat XVIII. kerület  

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes XVIII. kerület

Autómentés árak XVIII. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: XVIII. kerületi autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento XVIII. kerület Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó XVIII. kerületi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.